TIP-70 järjesti viikonloppuna kansainvälisen pöytätennisturnauksen Helsingin Ruskeasuolla ja kaksipäiväiseen kilpailuun saatiin lopulta mukava määrä pelaajia. Ulkomaalaispelaajia osallistui sekä Virosta että Irlannista ja eri seuroja oli kisoissa edustettuna yhteensä 16 kpl.

Alkuperäiseen suunnitelmaan tehtiin järjestäjän toimesta pieni muutos ja viisi parasta Pojat 12 -pelaajaa siirrettiin Pojat 18 -sarjaan. Muutos osoittautui oikeaksi, sillä neljä heistä pelasi alkulohkoista jatkopeleihin ja kolme sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon. Irlannin Peadar Sheridan (s. 2011) ylsi lopulta kolmanneksi.

Poikien 12 -luokassa pelattiin kolme alkupoolia lauantaina ja sunnuntain jatkopeleissä sarjan voittajaksi selviytyi lopulta TIP-70:n Niko Lehtosaari. Finaali PT Espoon Roman Tamilinia vastaan Nikolle lukemin 3-0. Kolmansina KUPTS:n Niko Hämäläinen ja OPT-86:n Aapo Åvist.

Tytöt 12 -luokka jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pojat 14 -luokka oli kisojen suurin, 6 poolia ja 25 pelaajaa. Alkupooleissa tasoerot vielä näkyivät, mutta jatkopeleissä nähtiin tiukkoja vääntöjä ja hienoja ralleja. Voittajaksi lopulta ennakkosuosikki OPT-86:n Iaroslav Brill, joka löi finaalissa Peadar Sheridanin selvin lukemin 3-0. Kolmansiksi Irlannin Stefan Bonchev ja TIP-70:n Jimi Koivumäki.

Tyttöjen 14-luokka pelattiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi yhtenä poolina jo lauantaina ja voittajaksi TIP-70:n Mia Kellow. Toiseksi TIP-70:n Jamielee Enriquez ja kolmanneksi PTS Sherwoodin Iina Hietalahti.

Poikien 18-luokkaan osallistui yhteensä 22 pelaajaa ja alkupooleja saatiin 5 kpl. Samoin kuin 14-luokassa, tasoerot näkyivät, mutta jatkopeleissä pelit tiukkenivat. Voittajaksi selviytyi PT Espoon Lassi Lehtola lyömällä finaalissa TIP-70:n Juho Kahloksen niukasti luvuin 3-2. Kolmansiksi Peadar Sheridan ja Iaroslav Bril.

Tyttöjen 18-luokka eteni myös suurin piirtein käsikirjoituksen mukaan. Kahdesta alkopoolista suosikit jatkoon ja finaalissa edellisen viikonlopun SM-kisojen taistelupari Maria Girlea (TIP-70) ja Ella Kellow (OPT-86). Tällä kertaa Maria vei finaalin lukemin 3-1 ja kuittasi kiiltävimmän pokaalin. Kolmasina PT Espoon Alisa Sinishin ja TIP-70:n Alexandra Seppänen.

Kaiken kaikkiaan kisat olivat varsin onnistuneet ja järjestävän seuran taholta oli hienoa nähdä Suomen kehittyvää juniorikaartia useista eri seuroista.

Oikealta: Juho Kahlos TIP-70, Lassi Lehtola PT Espoo, Peader Sheridan Irlanti, Iaroslav Bril OPT-86  

Ella Kellow OPT-86, Maria Girlea TIP-70, Alexandra Seppänen TIP-70, Alisa Sinishin PT Espoo

Peadar Sheridan Irlanti, Iaroslav Bril OPT-86, Stefan Bonchev Irlanti, Jimi Koivumäki TIP-70

Jamielee Enriquez TIP-70, Mia Kellow TIP-70, Iina Hietalahti PTS Sherwood

Roman Tamilin PT Espoo, Niko Lehtosaari TIP-70, Niko Hämäläinen KuPTS, Aapo Åvist OPT-86
Kategoriat: Uutiset