Pingiksestä kiinnostunut juniori: Suuntaa Lajikouluun tai perhepingikseen!

Sekä lajikoulu että nuorten kerho/perhepingis on Sporttia Kaikille toimintaa:  Harjoitukset ovat matalakustanteisia ja jokaiselle nuorelle löytyy tilaa sekä huomiota harjoituksistamme.

Lasten lajikoulu

Lasten lajikoulu toimii Sporttia kaikille toimintana Jokiniemen koulussa Tikkurilassa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.30. Ilmoittautumiset osoitteessa sporttiakaikille.fi

Lajikoulussa harjoitellaan pöytätennistä monipuolisesti. Lajikoulu on erinomainen paikka tulla harjoittelemaan pöytätenniksen taitoja, vaikka aikaisempaa kokemusta lajista tai muista urheilulajeista ei olisi ollenkaan! Lajikoulussa opetellaan lajiin soveltuvia alkujumppaa, pallonhallintataitoja, lyöntitekniikoita, sekä tietenkin lajin sääntöjä ja käytännön pelaamista. Lajikoulussa oppii myös salitalkoisiin osallistumista pöytien sekä verkkojen asentamisen muodossa. Opastamme myös kilpailutoimintaan liittymistä aiheesta kiinnostuneille.

Nuorten kerho / perhepingis

Pöytätenniskerho on tarkoitettu alle 18-vuotiaille nuorille pelaajille, jotka haluavat tutustua pingikseen. Kerhoon voi tulla vapaasti pelaamaan. Mikäli pingiskärpänen puree, nuorten kerhosta voi edetä edelleen seuran jäseneksi ja sitä kautta osallistua myös muihin harjoituksiin. Kerho maksaa 50e/lukuvuosi sisältäen pelivälineet.

Samassa tilassa järjestämme perhepingistä, jossa vapaamuotoista pelaamista koko perheen jäsenille. Perhepingis on erinomainen paikka tutustua lajiin ja nauttia liikunnasta koko perheen voimin!

Salille tullessasi ota mukaan liikuntavälineet (rennot vaatteet, sisäpelikengät).

Kerho kokoontuu lauantaisin klo 14.00-16.00 Jokiniemen koululla.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Samuli Soine
samuli.soine (at) kolumbus.fi
0400 736 214

Tervetuloa mukaan!