Mia Kellow ja Jimi Koivumäki kaksinpelin Suomen mestareiksi! 🏆

Viikonloppuna Ruskeasuolla pelatuissa 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisoissa TIP-70 napsi varsin mukavan määrän mitaleja, vaikka mukaan lähti seurasta vain kuusi pelaajaa.

Lauantaina oli vuorossa joukkue- ja nelinpelit. Pojissa TIP-70 oli mukana kahdella joukkueella ja ykkösjoukkue (Niko Lehtosaari, Joel Koivumäki, Jimi Koivumäki) saavutti M13JO-sarjassa hopeaa häviten finaalin OPT-86:lle 1-3. Kakkosjoukkue (Luka Lehtosaari, Jaakko Nissinen) taisteli hienosti vajaamiehisenä alkupoolista eteenpäin, mutta jatkopelissä tie nousi pystyyn.

N15-nelinpelissä Mia pelasi hienosti hopealle OPT-86:n Jiaqi Luon kanssa ja Jimi puolestaan nappasi pronssia M15-nelurissa yhdessä OPT-86:n Luka Oinaksen kanssa. Sunnuntaina N13-kaksinpelissä Mia voitti mestaruuden varsin suvereenisti kaatamalla finaalissa PT-Espoon Tea Stråhlmanin lukemin 3-0. N15-kaksinpelin välierässä Mia koki 1-3 tappion mestaruuden voittaneelle PT Espoon Sonja Yliselle, mutta tuloksena silti hieno kolmas sija.

M13-kaksinpeleissä Jimi raivasi tiensä finaaliin varsin odotetusti ja finaalissa vastaan asettui tuttu taistelupari eli OPT-86:n Luka Oinas. Finaalista muodostui lopulta uskomaton trilleri. Luka vei ensimmäisen erän, Jimi kaksi seuraavaa ja Luka taas neljännen. Viidennessä Jimillä oli jo kolme ottelupalloa, mutta Luka punnersi väkisin tasoihin. Lopulta Jimi vei mestaruuden jatkopalloilla 12-10 ja erälukemin 3-2.

M15-kaksinpeleissä Jimi hävisi välierässä mestaruuden voittaneelle PT Espoon Lassi Lehtolalle, mutta pronssi tuosta luokasta on varsin mainio saavutus 12-vuotiaalle.

Kuvassa mestarit Jimi ja Mia.

Kategoriat: Uutiset