7.5. pelattiin Ruskeasuolla SM-sarjakauden päätös. Mestaruuden vei PT-Helsinki, jonka perustaja Terho ”Tepi” Pitkänen traagisesti menehtyi sairaskohtaukseen edellisellä viikolla. Seuramme väeltä osanotto Tepin läheisille.

Itse olimme yllättäen päätyneet sarjakarsintaan, joka pelattiin samana päivänä. Itseasiassa olimme karsinnassa kahdella joukkueella, koska kakkosjoukkueemme oli 1-divisioonakauden hyvien pelien seurauksena noussut tavoittelemaan paikkaa SM-sarjassa. Karsinta ei tuonut yllätyksiä. Molemmat SM-sarjasta karsintaan joutuneet – OPT 86 Oulusta toisena – selvittivät pelinsä kakkosjoukkuettamme ja Kosken Kaikua vastaan helpohkosti ja säilyttivät paikkansa. Joukkueessa pelasivat Samuli Soine, Lauri Laane, Aleksi Mustonen ja Jussi Mäkelä.

TIP-70 2 jatkaa 1-divisioonassa.

Kategoriat: Uutiset