GP- sarja jatkui Ruskeasuolla perinteisen Wega-maljan muodossa. Kaksipäiväisessä kilpailussa Tippiläiset ylsivät voittoihin sekä GP että rating luokissa.
 
Lauantaina Aleksi voitti pitkälle iltaan venyneen MK-GP luokan: Iltakymmenen aikaan päättyneessä finaalissa kaatui PT-Espoon Matias Ojala viidennessä erässä, kuten myös semifinaali sekä kvartta olivat viiden erän otteluita. Jussin hyvä kevätkauden vire jatkui: Ensimmäisessä jatko-ottelussa kaatui Jani Jormanainen, kvartassa tappio Ojalalle 3-1. Tipin menestystä täydensi Maria Girlea voittamalla pronssia yllättävän kovatasoisesta NK GP luokassa!
 
Sunnuntaina Tipin menestyksestä vastasivat pääasiassa juniorit: M1000 luokassa Suphanat (Miki) oli voittamaton! Matkalla monta viisieräistä ottelua, jotka Miki käänsi voitoiksi. 1300 luokassa Pauli Hellberg ja Vincent (Vinski) kohtasivat semifinaalissa, jossa Pauli oli parempi 3-0. Finaalissa Pauli kärsi tappion PT Espoon Aaro Mäkelälle. Vinskin päivä sai hienon kruunun, kun hän voitti M14 GP luokan! Poolipeleissä ja jatkopeleissä kaatui monta Virolais junioria, ja finaalissa Espoon Oskari Hästbacka.
Kategoriat: Uutiset