Viime viikonloppu oli aktiivinen sarjapelien osalta sekä Suomessa että Virossa.

Lauantaina pelattiin 2-divarin turnauslohko pelattiin  Turussa. Sijoituimme lohkon kakkoseksi ja jatkamme ylempään loppusarjaan 3 pisteellä. Tavoitteena joukkueella on pääsy 1-divarin karsintaan, joka edellyttää sijoittumista kolmen parhaan joukkoon kevään peleissä. Kansainvälisessä joukkueessamme pelasivat Mihkel Pae ja Janno Järve Virosta, suomalaistunut Yumo Luo sekä Romaniasta Suomeen vajaa vuosi sitten perheensä mukana muuttanut Maria Girlea.

Sunnuntaina Lauri,Samuli, Aleksi ja Marek pelasivat Viron sarjakierroksella. Laurin ja Samulin pelit Viron mestaruussarjassa Viljandissa sujuivat mainiosti. Laurin huippuvireen sai tällä kertaa todeta todeksi hallitsevan mestarijoukkue Kalevin ulkomaalaisvahvistus Britvin. Laurin joukkue voitti Kalevin sekä Viljandin joukkueen, mutta taipui vahvalle Maardun joukkueelle. Laurin joukkueella on silti hyvät mahdollisuudet jopa runkosarjan voittoon. Samulin joukkue pelasi puhtaalla pelillä voittaen Rakveren, Tarton ja Narvan joukkueet. Näin Samulin joukkue on lähellä tavoitettaan, eli säilymistä. Samuli voitti kaikki kaksinpelinsä.

Aleksi ja Marek matkasivat kotikentälleen Pärnuuseen pelaamaan Viron 1-divisioonaa. Kahdesta pelistä selvät voitot Pärnun  sekä Pärnu-Jaagupin kakkosjoukkueista lukemin 4-1. Viimeisessä pelissä vastaan asettui sarjan yksi kovimmista joukkueista Maardu 2. Tuloksena tiukka 3-4 tappio. Vaikka viikonloppu ei sujunut Aleksin ja Marekin joukkueelta tappioitta, mahdollisuudet nousuun on edelleen.

 

Turnausmuotoiset sarjapelit jatkuvat ensi vuoden puolella.

Kategoriat: Uutiset