Mestaruussarjan avauskierrokset pelattiin viime lauantaina Ruskeasuolla. Avausottelussa vastaan asettui PT-Espoo. Noah Steif teki TIP debyyttinsä ja sai avausottelussa vastaansa mestiksen vakiojyrän Jani Jormanaisen. Noah pelasi erinomaista pöytätennistä ja selvitti neljännessä erässä kolme Janin matsipalloa tilanteessa 10-7 ja nousi otteluvoittoon! Lauri jatkoi hyvää momentumia hoitelemalla Matias Ojalan lukemin 3-0. Tipin Erinomaisen alun jälkeen Espoo aloitti nousun Toni Soineen voittaen Aleksin lukemin 3-1. Espoo siirtyi johtoon kun Jani kukisti Laurin viidennessä ja Toni voitti Noahin 3-0. Aleksi tasoitti pelin voittamalla Matias Ojalan selvin lukemin. Ratkaisevassa nelinpelissä Aleksi ja Noah pelasivat Toni Soinetta ja Jormanaista vastaan. Aleksin ja Noahin yhteispeli sujui ensimmäiseksi nelinpeliin hyvin, mutta Espoolaiset veivät nelinpelin lukemin 3-1 ja näin koko ottelun 4-3.

 

Toisessa ottelussa Tippiä vastassa sarjaan noussut, jopa mestaruuskandidaatiksi arvioitu PT-Helsinki. Tähän peliin Aleksi siirtyi huilivuoroon ja Samuli asteli laariin. Lauri siirsi avauspelissä Tipin johtoon hoidellen Pedram Moradabbasin suoraan kolmessa erässä. Samaan aikaan Noah ja Virolainen puolustuspelaaja Alexander Lushin järjestivät katsojille varsinaisen shown. Noah johti peliä 2-0, mutta tasaisesti pelitasoaan parantanut Lushin pääsi Noahin temmonvaihteluihin mukaan ja käänsi koko pelin itselleen. Tip siirty 3-1 johtoon kun Samuli voitti rutiininomaisesti Peiman Moradabbasin ja Noah pikkuveli Pedramin. Tämän jälkeen Lushin kavensi tilanteen voittaen Samulin, joka ei saanut parastaan tällä kertaa esille puolustuspelaajaa vastaan. Tämän jälkeen Lauri pelasi erinomaisen ottelun Peimania vastaan hyökäten aktiivisesti vaihdellen lyöntisuuntia rohkeasti. Tuloksena 3-1 voitto  ja näin TIP 4-2 johtoon. Nelinpeliin tehtiin muutos: Samuli ja Noah astuivat kehiin Lushinia ja Peimania vastaan. Samuli ja Noah pelasivat hienoa nelinpeliä ottaen vastustajilta aseet pois. Tuloksena 5-2 voitto ja PT-Helsinki pisteittä!

 

TIP on kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjassa neljäntenä. Avausturnaus oli positiivinen esitys joukkueelta, ja paikalla oli myös hienosti Tippiläisiä kannustamassa omaa joukkuettaan hyviin suorituksiin! Mestaruussarja jatkuu marraskuun 16. päivä Tampereella.

 

 

Kategoriat: Uutiset