Viime lauantaina Lauri, Samuli ja Marek aloittivat kautensa Viron sarjan avausturnauksessa Viljandissa, ja Aleksi Tukholmassa Ruotsin sarjassa.

Viron mestaruussarjassa pelaa tällä kaudella Lauri ja Samuli. Laurin joukkue Mustvee jatkaa samalla kokoonpanolla ja on yksi mestarisuosikeista. Samuli siirtyi täksi kaudeksi sarjaan nousseeseen TalTech Spordiklubi joukkueeseen, jossa pelaa Samulin lisäksi nuoria pelaajia. Samulin joukkueen ensisijainen tavoite on säilyä sarjassa.

 

Ensimmäisessä turnauksessa kohtasi perinteisesti sarjan kovimmat ja heikoimmat joukkueet, ja Laurin joukkue voitti kaikki pelinsä odotetusti. Lauri oli hyvässä vireessä voittaen kaikki pelinsä, mukaanlukien Samulin! Ainoa tappio Laurille Vladimir Briliä vastaan lukemin 3-1.

 

Samulin joukkue ei yltänyt voittoihin, lähimpänä voittoa Taltech pääsi LTK Kalev joukkuetta vastaan jossa Samuli voitti omat kaksinpelinsä ja nelinpelin, mutta tuloksena silti 3-4 tappio.

Marek pelaa Pärnu LTK-Vint 90 joukkueessa Viron 1-divisioonaa. Myös Aleksi siirtyi täksi kaudeksi tähän joukkueeseen, mutta ei pelannut ensimmäistä turnausta sillä Ruotsin sarja oli päällekkäin. Joukkueen tavoite on nousta Viron pääsarjaan, ja kausi alkoi Pärnun voittaen kolme peliä neljästä. Marekin ottelusuhde päivän aikana 3-3.

Aleksi pelaa tänä kautena Ruotsissa 2-divisioonaa Södertälje BTK joukkueessa , jota myös Samuli on edustanut ennen. Avausturnauksessa oli 2 ottelua, joissa ensimmäisestä tuli voitto ylemmästä sarjatasosta tippuneesta Stockholms-Posten joukkueesta lukemin 8-3. Toisessa ottelussa Södertälje kärsi tappion vahvalle Tyresön joukkueelle lukemin 5-8. Aleksin ottelusuhde päivän peleistä 4-2.

Kategoriat: Uutiset