Viime viikonloppuna pelattiin Kristiine spordihallissa Veteraanien maaottelu sekä Viru Cup. Tippiläisillä oli suuri edustus tässä perinteikkäässä turnauksessa, jota puheenjohtajamme Jarmo on ollut järjestämässä jo monen vuoden ajan. Pelit sujuivat hyvässä hengessä ja tuloksetkin olivat Suomalaisittain ja Tippiläisittäin erinomaisia: Perjantaina pelatussa maaottelussa Suomi oli Viroa etevämpi lukemin 7-4.
M40 luokassa Esa ja Riku kohtasivat ensimmäisellä jatkokierroksella. Jäsentenvälisessä ottelussa Esa vei voiton 3-1. Lasten lajikoulun valmentaja Jukka ”Oka” Ovaska oli koko viikonlopun hyvällä pelipäällä ja passitti ensimmäisellä kierroksella Turun Juha Kankaan katsomoon suoraan kolmessa erässä. Toisella jatkokierroksella Tippiläisten pelit päättyivät Esan taipuessa kirvessyötöistään tunnetulle Allan Kottiselle viidennessä erässä, ja Oka sai todeta Kottisen seurakaverin, rystystään tunnetun Kristjan Kantin paremmaksi lukemin 3-1.
M50 luokassa Tippiläisistä jatkoon pääsi jälleen Esa, Oka ja Riku. Tässä luokassa mitaleille ylsi Esa sekä Oka. Esa otti  kvartassa revanssin Allan Kottisesta 3-0 lukemin. Semifinaalissa Esa hävisi luokan voittaneelle Juri Illarionoville 3-0. Arpa laittoi Rikun ja Okan kaavion ala-osaan. Ensimmäisellä kierroksella Riku hävisi Matti Kurviselle 3-2, ja samanaikaisesti Oka otti jälleen voiton Juha Kankaasta 3-1. Kvartassa Oka kosti Rikun puolesta ja voitti Kurvisen suoraan 3-0, erinomainen voitto! Semifinaalissa LPTS:n Jorma Lahtinen oli Okaa parempi 3-0.
Kaksinpeleissä Tipin mitalisaldoa täydensi Tapio Mäntynen voittamalla M80 luokassa pronssia. Nelinpeleissä Marek ja Esa ottivat hyvää tuntumaa kohti alkavaa 1-divisioona kautta pelaamalla M40 luokan nelinpelin yhdessä. Peli kulki voittoisena aina finaaliin asti, jossa tuttu pari Kant/Kottise vei mestaruuden nimiinsä suoraan kolmessa erässä. Tipin nelurimenestystä jatkoivat Oka ja Riku voittamalla pronssia 50 vuotiaiden nelinpelissä. Mainittakoon myös Eero ”Emppu” Nordlingin jatkoonpääsy M65 luokassa sekä nelinpelit 70 luokan kvartta sijoitus Asko ”Immo” Immosen kanssa!
Kategoriat: Uutiset