Eilen Ruskeasuolla järjestettiin perinteinen Syksyn Startti. Kilpailu kokosi osallistujia ympäri Suomen ( ja yksi osallistuja Petroskoista!) mittelemään Rating pojoista ja kunniasta. Tippiläiset ovat harjoitelleet koko kesän ahkerasti, mikä näkyi suurena osallistujamäärässä sekä menestyksessä!
M-700 luokassa Tip juhli kaksoisvoittoa Juho Kahloksen voittaen finaalissa Suphanat Chonwachirathanin. Vincent Joki oli hyvällä pelipäällä: M-850 luokassa Vincent eteni finaaliin asti, jossa MBF:n Lassi Lehtola oli parempi viidennessä erässä. M-1000 luokassa ”Vinski” eteni semifinaaliin asti, jossa jälleen tappio Lehtolalle, tällä kertaa Lassin veljelle Lukakselle erälukemin 3-1.
Tipin mitalisaldoa täydensi M-1300 luokassa Valtteri Taive voittamalla pronssia. Tippiin siirtynyt Viatcheslav Abramov antoi varsinaisen debyytin voittamalla M-1750 luokan ja etenemällä M-1900 luokassa semifinaaliin, jossa 3-0 tappio Petroskoin Ksenia Adasenkolle, joka voitti luokan ilman erätappioitta.
 Maininnan arvoisia suorituksia ovat myös Vilin eteneminen jatkopeleihin miesten kaksinpelissä sekä asepalvelustaan suorittavan Leevin kvarttasijoitus M-1600 luokassa! Näistä tunnelmista on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa, jolloin sarjapelit alkavat 1 ja 2 divisioonan turnauslohkojen joukkueiden osalta.
Kategoriat: Uutiset