TIP on ollut aktiivinen länsinaapurin suuntaan kesän aikana. Mestaruussarjajoukkue saa tällä kaudella vahvistuksen Noah Steifistä, joka on pelannut Suomen juniorimaajoukkueessa monta kautta. Lisäksi tällä viikolla Aleksi oli harjoittelemassa Alex Naumin luona Eslövissä maanantaista torstaihin. Eslövin harjoituskeskus tarjosi erinomaiset puitteet kovalle harjoittelulle. Viikon päätteeksi Aleksi ja Noah osallistuivat Halmstad Masters turnaukseen, johon kokoontui koko Ruotsin kerma, mukaanlukien EM-kisoihin valmistautuva maajoukkue kamppailemaan voitoista.
 
Kisat alkoivat perjantaina Elit luokalla, jossa Noah antoi myrskyvaroituksen alkavalle mestiskaudelle ottaen huippuvoitot Halmstadia edustavista Jonathan Thimonista sekä Owen Catchartista! Noah tippui 16 parhaan joukossa Ruotsin maajoukkuemiehelle Anton Källbergille suoraan kolmessa erässä. Aleksin pelit päättyivät Elit luokassa pooliin ilman otteluvoittoja.
 
Lauantaina Noah kilpaili alle 21 vuotiaiden luokassa, ja eteni 16 parhaan joukkoon. Aleksi pelasi Herrar 1 luokkaa, ja pääsi voittojen makuun etenemällä puolivälierään asti, jossa Tanskalainen vastus oli parempi lukemin 3-1.
 
Kuvassa Eslövin pöytätennishalli.
Kategoriat: Uutiset