Veteraanien EM-kilpailut pelattiin 1-6 heinäkuuta Unkarin pääkaupungissa Budapestissä. Veteraanien arvokilpailut ovat tunnetusti kovatasoisia turnauksia, joissa eri maiden ikäpelaajat sosialisoituvat rehdin pelaamisen yhteydessä. Tippiläiset osallistuvat perinteisesti näihin hienoihin tapahtumiin, tänä vuonna turnaukseen osallistui 6 Tippiläistä. Lauri menestyi hienosti miehet 40-luokassa yltämällä 64 parhaan joukkoon, jossa Turkin Erin Murat voitti Laurin 3-1, viimeinen erä jatkopalloilla. Tapio Mäntynen pelasi hienon turnauksen pääsemällä 32 joukkoon miehet 85-luokassa, jossa tappio Tsekkiläiselle vastustajalle suoraan kolmessa erässä.

Mainittakoon myös Pertti Mäkisen pääsy miehet 65 luokassa pääkaavioon 128 joukkoon, sekä consolation luokassa Eero Nordlingin kvarttasijoitus M65 luokassa sekä Pirkko Mäkisen ja Raija Santalan sijoitus 16 parhaan joukossa.

Kuvassa vasemmalla Erin Murat , joka kukisti Laurin 64 parhaan joukossa M40 luokassa

Kategoriat: Uutiset