SM-hopeaa miesten ja naisten joukkueille

Niin miesten kuin naisten joukkueemme sijoittuivat hopealle Helsingissä 30.10-1.11. pelatuissa SM-kilpailuissa. Naisten joukkueessa annoimme tasoitusta muille kun ykköspelaajamme Yumo Luo joutui korona-altistuksen vuoksi jäämään pois. TIPin molemmat nuoret pelaajat Maria Girlea ja Ella Kellow pelasivat kauden parasta peliään ja olivat lähellä yllättää selvän ennakkosuosikin ja lopulta mestarin Kosken Kaiun.

Miehet pelasivat finaalin PT-Espoota vastaan. Molemmat olivat liikkeellä SM-sarjamiehistöillään. Lopputulos Espoolle 3-2. TIPin joukkueessa pelasivat Samuli Soine, Lauri Laane, Aleksi Mustonen ja Jussi Mäkelä.

Vasemmalta Lauri Laane, Aleksi Mustonen, Jussi Mäkelä ja Samuli Soine

2200-mestaruudet TIPille

Samassa yhteydessä ratkaistiin ns. A-luokan eli 2200 ratingluokan mestaruudet. Kaksinpelin finaalissa nähtiin kaksi TIPpiläistä. Aleksi Mustonen voitti odotetun tiukassa pelissä Jussi Mäkelän erin 3-2. Nelinpelissä samat pelaajat ottivat selkeän Suomen mestaruuden. Finaalivastustajien toinen pelaaja Esa Miettinen edustaa hänkin seuraamme.

Mitaleja 17 SM-kilpailuista

10.-11.10. ratkottiin Helsingissä 12 ja 17 vuotiaiden mestaruudet. Nuorimmissa luokissa ei menestystä tullut. 17 vuotiaissa naisjunioreissa TIP oli paras seura. Maria Girlea voitti henkilökohtaisen mestaruuden, yhdessä Ella Kellow`n kanssa nelinpelin ja joukkueiden SM-tittelin. Joukkueissa pronssille pelasivat Alexandra Seppänen ja Siiri Toffer.

Miesjunioreissa TIPin menestys jäi joukkuepronssiin, pelaajina Joonas Kylliö, Vili Kinnunen ja Daniel Tran.

Ella Kellow (vas.) ja Maria Girlea

Kategoriat: Uutiset