Seuran ykkösjoukkue otti päättyvän kauden SM-sarjasta pronssimitalit. Enempäänkin oli mahdollisuus. Semifinaali Oulua vastaan päättyi niukkaan 3-4 tappioon niin, että finaalipaikka ratkaistiin viimeisen mahdollisen ottelun viimeisessä mahdollisessa erässä jatkopalloilla 10-12. Oulu voitti Tamperetta vastaan pelatussa finaalissa mestaruuden ja TIP-70 puolestaan pronssiottelussa Espoon 4-2.

Joukkueessa pelasivat Samuli Soine, Aleksi Mustonen, Aleksandr Saveljev ja Sergei Manturov.

TIPin kakkosjoukkueen putoaminen ykkösdivisioonaan oli varmistunut jo aiemmin.

Ykkösdivariin karsittiin

Samassa yhteydessä karsittiin paikoista ykkösdivariin. Olimme mukana karsinnoissa kahdella joukkueella. Kummatkin joukkueet jäivät nousupaikkaa vaille. Lähempänä oli karsinnan nuorin joukkue TIP-70 3, joka voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi niukasti 3-4. Toisen kääntyminen voitoksi olisi riittänyt nousupaikkaan.

Kategoriat: Uutiset