Junioreiden (13-15) SM-kisat pelattiin Oulussa viikonloppuna ja TIP-70 keräsi hienon mitalisaldon. Pääosissa oli 12-vuotias Jamielee Enriquez, joka rohmusi peräti neljä Suomen mestaruutta ja yhden pronssimitalin!

Lauantaina pelattiin joukkue- ja nelinpelit. Poikien 13-joukkue sijoitettiin suoraan välieriin, mutta joutui pelaamaan ilman käsivaivoista kärsivää Jimi Koivumäkeä. Kovasta taistelusta huolimatta joukkue taipui Kuopion pöytätennisseuralle 1-3 ja tuloksena kolmas sija.

Tyttöjen 15-joukkuekisassa TIP-70 otti odotetusti mestaruuden Jamieleen ja Mia Kellowin johdolla. Tytöt eivät hävinneet erääkään koko luokassa.

Nelinpeleissä ratkottiin tyttöjen, poikien ja sekanelinpelin mestaruudet. Tytöissä TIPin kaksi Enriquez/Kellow oli jälleen ylivoimainen ja vei mestaruuden ilman erätappioita.

Pojissa TIPin parit olivat Milo Lehtosaari / Luka Lehtosaari, Niko Lehtosaari / Joel Koivumäki, Jimi Koivumäki / Iaroslav Bril (OPT-86). Milo ja Luka taipuivat ensimmäisessä ottelussa kuopiolaisille 0-3 ja pelit päättyivät siihen. Niko ja Joel voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta kolmannessa ottelussa ennen puolivälieriä Oulun neluripari oli parempi luvuin 3-0.
Luokan ykkössijoitettu pari Jimi ja Iaro sen sijaan kestivät ennakkosuosikin paineet ja pelasivat lopulta mestareiksi. Välierässä tosin oli tappio lähellä, sillä Jyväskylän pari Södergårg / Sipiläinen johti ottelua jo erin 2-0 ja kolmatta erääkin 10-8, mutta mestaripari sai käännettyä ottelun voitoksi tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. Finaalissa kaatui Lassi Lehtola (PT Espoo) / Luka Oinas (OPT-86) luvuin 3-1.

Sekanelinpelissä TIPillä oli mukana parit Mia Kellow/Jimi Koivumäki ja Jamielee Enriquez/Niko Lehtosaari. Molemmat parit selvittivät tiensä aina välierään asti, jossa tiet kohtasivat. Mia ja Jimi vei ottelun selkeästi lukemin 3-0 ja marssi finaaliin. Finaalissa peli jostain syystä hajosi täysin ja MBF:n pari Kamilla Kadar / Sisu Sammalkorpi vei mestaruuden lukemin 3-1.

Sunnuntain kaksinpeleissä Jamielee otti odotetusti 13-vuotiaiden tyttöjen mestaruuden ilman erätappioita. Mainittavaa on että finaalissa MBF:n 8-vuotias Kamilla Kadar antoi kuitenkin kelpovastuksen! Mestaruus oli Filippiineiltä kaksi vuotta sitten Suomeen muuttaneelle ”Jamielle” ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen.

Tyttöjen 15 v. kaksinpelissä TIPin kaksikko Enriquez / Kellow kohtasivat odotetusti finaalissa ja siitä muodostuikin huikea jännitysnäytelmä. Mia vei ensimmäisen erän, Jamielee kaksi seuraavaa ja neljännessä Mia tasoitti 2-2:een. Viidennessä erässä Mia johti 8-5 ja 10-8, mutta Jamielee puski väkisin tasoihin ja vei mestaruuden 12-10!

Poikien 13 v. kaksinpelissä Niko Lehtosaari piti TIPin mainetta yllä pelaamalla itsensä hienosti pronssille. Ensimmäisessä jatkopelissä kaatui PT 75:n Tomi Juutilainen 3-1, seuravassa OPT-86:n Aapo Åvist niin ikään 3-1, mutta semifinaalissa OPT-86:n Eetu Mäkelä oli parempi lukemin 3-0. Luka Lehtosaari ja Joel Koivumäki pelasivat myös hienosti, mutta Lukan pelit katkesivat mestaruuden voittaneen Niko Hämäläisen (KuPTS) käsittelyssä 0-3 ja Joel taipui 12-vuotiaiden hallitsevalle Suomen mestarille Luka Oinakselle (OPT-86) 0-3. Seuramme nuorin juniori Milo Lehtosaari (s. 2015) osallistui myös luokkaan ja vaikka alkupoolissa ei voittoja tullut, niin lohdutussarjassa herra nappasi kaksi voittoa ja ylsi välieriin asti.

Poikien 15 v. kaksinpelissä ei tällä kertaa tullut mitaleja. Joel voitti oman poolinsa, Niko ja Luka menivät myös poolikakkosina jatkopelihin, mutta kaikkien pelit päättyivät ensimmäiselle jatkokierrokselle.