TIP-70 ry toimintasuunnitelma kaudelle 2023-24

Yleistä

Alkavalla kaudella seuran toimintaa pyritään kehittämään laajentamalla toimijoiden joukkoa, ottamalla seuran resurssit paremmin käyttöön. Johtokunnan keväällä 2022 pitämien kehittämistapaamisten tuloksena työtä jaetaan aikaisempaa useammalle tavoitteena laadukkaampi seuratoiminta.

Oman 24/7 salin ratkettua, sen kehittäminen viihtyisäksi ja toiminnoiltaan pöytätennistä palvelevaksi alkaa. Salin käyttöä myös kilpailutoiminnassa harkitaan.

Tavoitteita

Tavoitteena on harjoitusolosuhteiden – sekä tilojen, että ohjauksen laadun – kehittäminen. Tavoitteena on myös seuran kasvattaminen erityisesti junioritoiminnan, mutta myös aikuisten harrastustoiminnan kautta. Seuran taloutta pyritään pitämään tasapainossa ja vahvistamaan. Jäseniä aktivoidaan kilpailutoimintaan ja menestystä haetaan niin sarjoissa kuin henkilökohtaisissakin kilpailuissa.

Pyrkimyksenä on säilyttää hyvä yhteistyö niin Vantaan kaupungin, Sporttia kaikille-yhdistyksen, lajiliiton, kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Valmennustoiminta

TIP-70 järjestää edustuspelaajilleen sekä lasten ja nuorten ryhmille ohjattuja harjoituksia päivittäin saleissaan Hakunilassa. Opetusta järjestetään myös aikuispelaajille. Omien harjoitusten lisäksi osallistutaan lajiliiton toimintaan. Pääkaupunkiseudun junioriseurojen (MBF, PT Espoo) kanssa jatketaan nuorten yhteisharjoittelua kerran viikossa Ruskeasuon hallissa.

Samuli Soine jatkaa seuran valmentajana, apunaan Leevi Hyytiäinen. Suomen pöytätennisliitolta ostetaan Taneli Keinosen tunteja aikuisliikunnan ohjaukseen sekä joihinkin seuran kehittämiseen ja hallinnointiin liittyviin töihin.

Kilpailu- ja sarjatoiminta

Seuran pelaajia aktivoidaan osallistumaan ylipäätään kilpailutoimintaan, erityisesti omien ikä- ja tasoluokkiensa SM-kilpailuihin.

Seura järjestää keväällä 2024 kansainvälisen Finlandia Junior Open-kilpailun. Tavoitteena on pääkaupunkiseudun junioriseurojen kanssa yhteistyössä luoda alueellista kilpailujärjestelmää erityisesti aloitteleville harrastajille ja samalla tehostaa seurojen yhteistyötä valmentamiseen ja ohjaukseen liittyvissä asioissa.

Osallistumme pöytätennisliiton järjestämiin sarjoihin 16:lla joukkueella, jotka edustavat sarjatasoja ylimmästä alimpaan. Tavoitteena on menestyminen, mutta myös tarjota pelaajille oikea sarjataso ja kehittyville pelaajille portaat etenemiseen.

TIP-70 oli keskeisessä roolissa naisten Suomi-Viro liigan käynnistämisessä. Palaute oli hyvä ja sarja saanee jatkoa.

Talous

TIP-70 on voittoa tavoittelematon yhdistys. Menot ja tulot pyritään pitämään tasapainossa, mutta toisaalta etsimään lisää resursseja toiminnan kehittämistä varten. Suurimmat menot muodostuvat valmentajakorvauksista, salivuokrista sekä kilpailu- ja sarjamaksuista.

Tulot tulevat pääosin jäsen- ja harjoitusmaksuista sekä Vantaan kaupungin ja Sporttia kaikille- yhdistyksen myöntämistä tuista. Tuloja kertyy myös kilpailujen järjestämistuottoina sekä yksittäisiltä tukijoilta. Talousarvio toimintasuunnitelman liitteenä.

Hallinto- ja luottamustehtävät

Alkavalla kaudella seura ostaa Suomen pöytätennisliitolta kenttäpäällikön työtunteja, joista osa toteutuu ohjaustyönä, osa seuran kehittämiseen. Vastuuhenkilöitä nimetään taloudenpitoon, valmennus- ja kilpailutoimintaan, salitoimintaan sekä viestintään. Seura valitsee vuosittain puheenjohtajan ja muut johtokunnan jäsenet sekä sihteerin. Seuralla on edustuksia toiminnan kannalta tärkeissä organisaatioissa, Sporttia kaikille yhdistyksen hallituksessa Veikko Lamminsalo ja Marko Koskinen, liiton veteraanivaliokunnassa Pertti Mäkinen.

 

 

Johtokunta