TIP-70 ry toimintasuunnitelma kaudelle 2021-22

Yleistä

Koronapandemia luo edelleen epävarmuutta alkavaan kauteen. Salivuorot ja sarjailmoittautumiset samoin kuin sopimiset ohjaajien kanssa on tehty positiivisella oletuksella, että kausi saadaan vietyä läpi.

Tavoitteita

Päätavoitteena on harjoitusolosuhteiden sekä tilojen, että ohjauksen laadun kehittäminen.

  • Tavoitteena on myös seuran kasvattaminen erityisesti junioritoiminnan, mutta myös aikuisten harrastustoiminnan kautta.
  • Seuran taloutta pyritään pitämään tasapainossa ja vahvistamaan.
  • Jäseniä aktivoidaan kilpailutoimintaan ja menestystä haetaan niin sarjoissa kuin henkilökohtaisissakin kilpailuissa.
  • Pyrkimyksenä on säilyttää hyvä yhteistyö niin Vantaan kaupungin, Sporttia kaikilleyhdistyksen, lajiliiton, kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Valmennustoiminta

TIP70 järjestää edustuspelaajilleen sekä lasten ja nuorten ryhmille ohjattuja harjoituksia päivittäin saleissaan Tikkurilassa ja Hakunilassa. Opetusta järjestetään myös aikuispelaajille. Omien harjoitusten lisäksi osallistutaan pöytätennisliiton järjestämiin leireihin. Yhteistyötä kesäleirin osalta Tarton Kalevin kanssa jatketaan.

Samuli Soine jatkaa seuran valmentajana.

Kilpailu- ja sarjatoiminta

Seuran pelaajia aktivoidaan osallistumaan ylipäätään kilpailutoimintaan, erityisesti omien ikä ja tasoluokkiensa SMkilpailuihin.

Seura järjestää keväällä 2022 kansainvälisen Finlandia Junior Openkilpailun.
Tavoitteena on pääkaupunkiseudun junioriseurojen kanssa yhteistyössä luoda alueellista kilpailujärjestelmää erityisesti aloitteleville harrastajille ja samalla tehostaa seurojen yhteistyötä valmentamiseen ja ohjaukseen liittyvissä asioissa.

Osallistumme pöytätennisliiton järjestämiin sarjoihin 11 joukkueella, jotka edustavat sarjatasoja ylimmästä alimpaan. Tavoitteena on menestyminen, mutta myös tarjota pelaajille oikea sarjataso ja kehittyville pelaajille portaat etenemiseen.

Talous

TIP70 on voittoa tavoittelematon yhdistys. Menot ja tulot pyritään pitämään tasapainossa, mutta toisaalta etsimään lisää resursseja toiminnan kehittämistä varten.

Suurimmat menot muodostuvat valmentajakorvauksista, salivuokrista sekä kilpailu ja sarjamaksuista.

Tulot tulevat pääosin jäsen ja harjoitusmaksuista sekä Vantaan kaupungin ja Sporttia kaikilleyhdistyksen myöntämistä tuista.

Talousarvio toimintasuunnitelman liitteenä.

 

Lataa Toimintasuunnitelma 2021-22 tiedostona (pdf)